My First Time


                       WELCOME WELCOME WELCOME

My First Time nie bukan post LUCAH.. Just nak kenal kan diri kami para blogger yang newbie dilahirkan dan diberi nama Asyrul Nizam dan Mohamad Syazmie.. 2 blogger satu blog.. Bukan GaY!! haha..


Untuk PosT yang PertamA nie gak aku nak promote pada rakan2 kat luar sana ngan bizzzzzznezzzzz part time yang kitorang buat ngan sorang lagi rakan kitorang Sharom iaitu BIZZZZNEZZZZ jersi bola.. Harga gempak DISUSULI dengan Design yang K@C@WM@T@..

X caya??? meh kita pakat2 mai tengok link nie meh..

https://www.facebook.com/GOODJERSI









Buat masa SEKARANG sebarang tempahan boleh la dibuat di link facebook yang disediakan.. Anda boleh mendapat JERSI yang GemPak Gempuk! ini pada HARGA yang gila2 KHINZIR... hohoho~~~ Kalau beli banyak (lebih dari 1)  harga boleh diturunkan lagi..


#######################
Lengan Pendek = rm40
Lengan Panjang = rm 45
 #######################


Murah Bukan?? tunggu ape lagi... Selak La Wallet Korang Lekaih2.. Pakat Pakat Mai Beli Na...


Untuk post akan datang.. Aku akan tunjukkan pada korang contoh2 jersi yang dijual oleh kami.. Pasti k@c@wm@t@ anda la.. Pakat2 follow la my blog.. Insyallah aku akan update post2 yang lebih MENGANCAM korang semua lagi pasnie..


~mada mada ne~

0 comments:

Post a Comment